Cel mai bun leac natural pentru răceală! Îl poţi face singur acasă în doar câteva minute

In această perioadă majoritatea oamenilor se confruntă cu diverse forme de răceli şi broşite din cauza schimbărilor bruşte de temperatură, dar şi a viruşilor care se răspândesc foarte rapid de la o persoană la alta. Nu sunt puţini cei care au luat diverse medicamente prescrise de farmacişti sau de medici, iar simptomele bolii nu s-au ameliorat în scurt timp.
Bronșita este o inflamație a membranei mucoase a bronhiilor, iar cea acută este caracterizată prin dezvoltarea tusei sau a unei senzații deranjante în spatele gâtului cu sau fără producție de spută (mucus care este expectorat din tractul respirator). Aceasta apare destul de des în timpul instalării unei infecții virale, răceală sau gripă, prin urmare virusurile constituie principală cauza, într-o proporție de 90% din cazuri, potrivit sananate.bzi.ro.

Medicamentele nu sunt întotdeauna soluţia cea mai potrivită, iar uneori pot avea efecte adverse în organism. Dacă sunt luate după ureche sau în exces fără o prescripţie medicală sau după un consult la un specialist, acestea pot provoca chiar toxicitate în organism.
Există însă şi leacuri naturale care sunt mult mai sănătoase şi pot avea efecte mult mai rapide. Unul dintre acestea este usturoiul deoarece are puternice efecte antibiotice și antivirale şi este extrem de bun în tratamentul bronșitei.
Învaţă să prepari singur acasă cel mai bun medicament pentru această afecțiune. Ai nevoie de trei căței de usturoi. Aceştia se curăţă şi se zdrobesc, după care se pun în 150 – 200 de ml de lapte, apoi se fierbe. Când laptele va începe să fiarbă, se oprește focul. Se consumă înainte de a merge la culcare.

Te vei simţi mai bine în câteva zile.